Carn

warning: Creating default object from empty value in /homepages/38/d220057751/htdocs/drupal-6.33/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Frit de matances

També conegut com a frit de sang.

Ingredients

Per coure la sang:
  1. Sang de porc.
  2. Un parell de grells.
  3. Un parell de fulles de llorer.
  4. Una grapada d'alls.

Frit:

  1. Freixura de porc.
  2. Pebres vermells.
  3. Tomàtigues.
  4. Patates
  5. Alls.
  6. Saïm
  7. Oli d'oliva.
  8. Un parell de fulles de llorer.
  9. Sal.
  10. Pebre bo.

Preparació

Llom amb tumbet

Ingredients per a quatre persones (aproximadament)

  1. 1 albergínia
  2. 2 pebres vermells
  3. 5 ò 6 tomàtigues
  4. ½ Kg de patates
  5. 500 ò 600g de llom de porc (aproximadament)
  6. oli d'oliva
  7. alls
  8. llorer
  9. sal

Preparació

Tallar l'albergínia i els pebres en daus (hi ha gent que prefereix tires llargues), les patates en làmines i les tomàtigues en trossos petits o picar-les.

Conill amb ceba

Ingredients

  1. Conill
  2. Ceba
  3. Sal
  4. Pebre negre
  5. Oli d'oliva verge i/o saïm
  6. Llorer
  7. Alls (al gust)

Preparació

Tallar la ceba en Juliana, n'hi ha d'haver prou per tapar el conill quan s'hi posi al damunt.

Salpebrar el conill i daurar-lo en una cassola en l'oli i/o el saïm.

Quan comenci a agafar color s'hi afageix la ceba, el llorer i els alls.

Deixar coure a foc lent fins que la ceba estigui confitada (45-60 minuts, aproximadament).