Ensalades
Ciurons amb trempó
Ingredients
- 2 tomàtigues
- 1 ò 2 pebres verds (preferiblement rossos)
- 1 Ceba
- 200g de ciurons bullits (poden ser de pot)
- 1 llauna de tonyina en oli
- Sal
- Oli d'oliva verge
- Vinagre
Preparació
Es talla la ceba en juliana i el pebre i les tomàtigues a trocets petits.
Si la ceba es forta es pot matar deixant-la una estona en sal i vinagre.
Trempó
Ingredients
- 2 tomàtigues
- 1 ò 2 pebres verds (preferiblement rossos)
- 1 ceba
- 1 llauna de tonyina en oli
- Sal
- Oli d'oliva verge
- Vinagre
Preparació
Es talla la ceba en juliana i el pebre i les tomàtigues a trocets petits.
Si la ceba es forta es pot matar deixant-la una estona en sal i vinagre.