Pastes

warning: Creating default object from empty value in /homepages/38/d220057751/htdocs/drupal-6.33/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Rubiols

Ingredients

Per la pasta:
  1. 400g de saïm.
  2. 3 vermells d'ou.
  3. 3 taronges.
  4. 1 tassa de llet.
  5. 1 tassa d'oli.
  6. 130g de sucre.
  7. 1 Kg de Farina (aproximadament).

Farcit (triar un dels ingredients):

  1. Confitura.
  2. Brossat.
  3. Llet condensada.

Preparació

Panades

Ingredients

Per la pasta:
  1. 350g de saïm.
  2. 1 tassa (50g aprox.) d'oli d'oliva.
  3. 1 Kg de Farina.
  4. Aigua.

Farcit (carn):

  1. Carn mesclada: porc (magra i/o panxeta), xot (bè), pit de pollastre o indiot.
  2. Sal.
  3. Pebre bo.

Farcit (pèsols):

  1. Pèsols.
  2. Carxofa (tallada petit).
  3. Grell (tallat petit).
  4. Sal.
  5. Sobrassada.