Peix
Frit de peix
Ingredients
- 1 sípia petita.
- ½ Kg de musclos.
- 150g de gambes pelades.
- 150g de peix blanc.
- 2 ò 3 patates mitjanes.
- 150g de pèsols.
- 1 pebre vermell.
- 2 carxofes.
- 2 tomàtigues.
- 3 ò 4 grells.
- Pebre negre.
- Oli d'oliva verge.
- Llorer.
- Sal.
- Alls.
Preparació
Netejar els musclos i obrir-los al vapor, quan estiguin reservar-los i també un poc del brou que fan.
Sípia amb ceba
Sípia amb ceba
- 2 sípies.
- 4 ò 5 cebes.
- 2 tomàtigues.
- 3 ò 4 alls.
- Oli d'oliva verge.
- Sal.
- 1 fulla de llorer.
- 1 tassa de brandi.
Preparació
Per un costat es tallen les sípies a daus i es posen a sofregir en una paella amb un dels alls tallat petit fins que facin l'aigua i s'evapori.