Peix

warning: Creating default object from empty value in /homepages/38/d220057751/htdocs/drupal-6.33/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Frit de peix

Ingredients

  1. 1 sípia petita.
  2. ½ Kg de musclos.
  3. 150g de gambes pelades.
  4. 150g de peix blanc.
  5. 2 ò 3 patates mitjanes.
  6. 150g de pèsols.
  7. 1 pebre vermell.
  8. 2 carxofes.
  9. 2 tomàtigues.
  10. 3 ò 4 grells.
  11. Pebre negre.
  12. Oli d'oliva verge.
  13. Llorer.
  14. Sal.
  15. Alls.

Preparació

Netejar els musclos i obrir-los al vapor, quan estiguin reservar-los i també un poc del brou que fan.

Sípia amb ceba

Sípia amb ceba

  1. 2 sípies.
  2. 4 ò 5 cebes.
  3. 2 tomàtigues.
  4. 3 ò 4 alls.
  5. Oli d'oliva verge.
  6. Sal.
  7. 1 fulla de llorer.
  8. 1 tassa de brandi.

Preparació

Per un costat es tallen les sípies a daus i es posen a sofregir en una paella amb un dels alls tallat petit fins que facin l'aigua i s'evapori.