Llenties amb verdura

Ingredients (6-8 persones)

  1. 1 ceba.
  2. 1 carabassó.
  3. Pastanaga (opcional).
  4. ½Kg llenties pardinas.
  5. Enciam/col/bledes segons l'època de l'any.
  6. 1 plat fondo de patates tallades a daus.
  7. 1 plat fondo de mongetes verdes.
  8. 1 cullerada de sal.
  9. 3 ó 4 cullerades d'oli d'oliva.

Preparació

Es talla la verdura: la ceba fina o en juliana, el carabassó a daus, la pastanaga a rodanxes i es posa a l'olla. A sobre es posen les llenties i al damunt la col/enciam/bledes.

Es posa un poc de sal, l'oli i es posa aigua fins que ho tapi tot, es posa al foc fins que bulli.

Quan comenci a bullir s'afegeixen les patates tallades a daus, les mongetes verdes i s'afegeixen un parell de tassons d'aigua (fins a cobrir les patates i les mongetes) per tallar el bull.

Quan tornin a bullir es deixen una mitja hora aproximadament (fins que tots els ingredients estiguin cuits)

  • Recepta enviada por: Joana Maria Jaume

Envia un nou comentari
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format