Esclata-sangs amb sobrassada

Ingredients

  1. Esclata-sangs
  2. Sobrassada
  3. Sal
  4. Oli d'oliva verge

Preparació

Aquest és un plat molt senzill de preparar, de fet es pot preparar de dues maneres: a la planxa o al forn.

Per preparar-los a la planxa es netegen els esclata-sangs i es posen a la planxa amb un raig d'oli d'oliva, es fan primer del costat del tronc i quan se'ls doni la volta es posen a damunt trocets de sobrassada i es deixen que s'acabin de fer.

Si es volen fer al forn és més senzill, una vegada netejats es posen damunt una llauna de forn una mica untada d'oli (molt poc, just perquè no s'aferrin) i a damunt unes gotes d'oli d'oliva i la sobrassada, finalment es fiquen al forn uns 15 minuts a 190ºC aproximadament.

  • Recepta enviada per: Bernat Ginard

Envia un nou comentari
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format