Trempó

Ingredients

  1. 2 tomàtigues
  2. 1 ò 2 pebres verds (preferiblement rossos)
  3. 1 ceba
  4. 1 llauna de tonyina en oli
  5. Sal
  6. Oli d'oliva verge
  7. Vinagre

Preparació

Es talla la ceba en juliana i el pebre i les tomàtigues a trocets petits.

Si la ceba es forta es pot matar deixant-la una estona en sal i vinagre.

Es mescla la ceba (si ha posat en sal i vinagre s'ha de passar per aigua i premsar), el pebre, la tomàtiga i la tonyina i es trempa (amanir pels amics de la península) amb la sal, l'oli i el vinagre.

  • Recepta enviada per: Bernat Ginard

Envia un nou comentari
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format