Conill amb ceba

Ingredients

  1. Conill
  2. Ceba
  3. Sal
  4. Pebre negre
  5. Oli d'oliva verge i/o saïm
  6. Llorer
  7. Alls (al gust)

Preparació

Tallar la ceba en Juliana, n'hi ha d'haver prou per tapar el conill quan s'hi posi al damunt.

Salpebrar el conill i daurar-lo en una cassola en l'oli i/o el saïm.

Quan comenci a agafar color s'hi afageix la ceba, el llorer i els alls.

Deixar coure a foc lent fins que la ceba estigui confitada (45-60 minuts, aproximadament).

Opcionalment, quan ja s'ha retirat del foc, s'hi poden afegir patates fregides en daus.

  • Recepta enviada per: Bernat Ginard

Envia un nou comentari
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format