Escalivada

Ingredients

  1. 8 ò 10 tomàtigues
  2. 2 pebres vermells
  3. 1 albergínia
  4. Sal
  5. Oli d'oliva verge

Preparació

Es torra la verdura sencera, millor si es pot fer a una graella/barbacoa amb foc de llenya, si no es possible es pot torrar a la planxa o al forn.

Una vegada està la verdura cuita, els pebres sobretot no han d'estar massa fets o es quedaran en nores, es deixa refredar una mica, es pela i trosseja: els pebres i l'albergínia a tires i la tomàtiga a trossos més o manco regulars.

Quan està trossejada es posa la sal i l'oli al gust i es remena. Es pot emprar per acompanyar carns o peixos a la planxa i es pot menjar freda.

  • Recepta enviada per: Bernat Ginard

Envia un nou comentari
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format