Llenties amb verdura i carn

Ingredients (6-8 persones)

  1. 1 ceba.
  2. Carn: a triar entre panxeta, magra de porc o vadella (o mesclada) tallada a daus (150/200g).
  3. 1 carabassó.
  4. Pastanaga.
  5. ½Kg llenties pardinas.
  6. Col/bledes segons l'època de l'any.
  7. 1 plat fondo de patates tallades a daus.
  8. 1 plat fondo de mongetes verdes.
  9. Sal i oli d'oliva.
  10. 1 all

Preparació

Es tallen la ceba i l'all fins i es sofregeixen amb l'oli i un poc de sal, quan es comenci a confitar es posa la carn fins que estigui daurada.

Quan la carn estigui daurada ràpidament es posa el carabassó tallat a daus, la pastanaga a rodanxes, a sobre les llenties i al damunt la col/bledes i aigua fins a tapar-ho tot.

Quan comenci a bullir s'afegeixen les patates tallades a daus, les mongetes verdes i s'afegeixen un parell de tassons d'aigua (fins a cobrir les patates i les mongetes) per tallar el bull.

Quan tornin a bullir es deixen una mitja hora aproximadament (fins que tots els ingredients estiguin cuits)

  • Recepta enviada por: Bernat Ginard

Envia un nou comentari
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format