Sípia amb ceba
Sípia amb ceba
- 2 sípies.
- 4 ò 5 cebes.
- 2 tomàtigues.
- 3 ò 4 alls.
- Oli d'oliva verge.
- Sal.
- 1 fulla de llorer.
- 1 tassa de brandi.
Preparació
Per un costat es tallen les sípies a daus i es posen a sofregir en una paella amb un dels alls tallat petit fins que facin l'aigua i s'evapori.
Mentre se sofregeixen les sípies, a una cassola de fang es dauren la resta d'alls tallats petits amb la ceba tallada en juliana. Se deixa 5 minuts i s'hi posa la fulla de llorer i les tomàtigues triturades.
Quan la sípia hagi evaporat l'aigua es mescla amb la ceba i la tomàtiga a la cassola de fang, s'hi afegeix el brandi i es deixa coure a foc lent fins que la ceba estigui confitada.
Si es desitja es pot acompanyar amb unes patates fregides.