Sípia amb ceba

Sípia amb ceba

  1. 2 sípies.
  2. 4 ò 5 cebes.
  3. 2 tomàtigues.
  4. 3 ò 4 alls.
  5. Oli d'oliva verge.
  6. Sal.
  7. 1 fulla de llorer.
  8. 1 tassa de brandi.

Preparació

Per un costat es tallen les sípies a daus i es posen a sofregir en una paella amb un dels alls tallat petit fins que facin l'aigua i s'evapori.

Mentre se sofregeixen les sípies, a una cassola de fang es dauren la resta d'alls tallats petits amb la ceba tallada en juliana. Se deixa 5 minuts i s'hi posa la fulla de llorer i les tomàtigues triturades.

Quan la sípia hagi evaporat l'aigua es mescla amb la ceba i la tomàtiga a la cassola de fang, s'hi afegeix el brandi i es deixa coure a foc lent fins que la ceba estigui confitada.

Si es desitja es pot acompanyar amb unes patates fregides.

  • Recepta enviada per: Bernat Ginard

Envia un nou comentari
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format